Obligatiile locatarului
Sa transmita Clientului dreptul de folosinta asupra autoturismului inchiriat conform contractului si fisei de livrare-primire,prin inmanarea cheilor si a copiilor sau originalelor actelor masinii, a certificatului de inmatriculare, a politei (RCA) de asigurare precum si a rovinietei.
Sa livreze autovehiculul Clientului, imediat dupa semnarea contractului si a efectuarea platii, in stare buna de functionare , in acord cu normele tehnice ale fabricantului pe baza fisei de livrare-primire si cu plinul de carburant.
Sa inlocuiasca autoturismul in cel mai scurt timp posibil cu un altul in cazul in care acesta a suferit avarii ce nu pot fi remediate pe loc, daca acesta se afla pe o raza de cel mult 10 km de locatia de inchiriere si numai in conditiile in care dispune de autovehicul disponibil, inlocuirea facandu-se in baza unei noi fise de livrare - primire.Daca inlocuirea autoturismului defect /imobilizat are loc datorita unei eveniment rutier provocat din vina clientului atunci se va percepe o noua garantie corespunzatoare noii clase de vehicul primit la schimb sau diferenta respectiva.
Sa asigure asistenta tehnica atunci cand ii este solicitata de catre Locatar.
Sa garanteze Clientului folosinta in liniste a autoturismului, cand acesta si-a indeplinit intocmai obligatiile. Locatorul nu raspunde de tulburarea cauzata prin faptul unui tert care nu invoca vreun drept asupra autoturismului.
 

Suntem RESPONSABIL si RESPECTAM clientii. Vrei sa te convingi ?
Inchiriaza o masina