Conditii de inchiriere
Clientul trebuie sa aiba minim 21 de ani si maxim 70 de ani, sa posede permis de conducere national si/sau international valabil , cu o vechime a categoriei B de cel putin 2 an si sa prezinte un document de identitate 
valabil (Carte de identitete sau Pasaport). 
Soferul aditional declarant si trecut in contractual de inchiriere trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca ale soferului initial. Se accepta MAXIM 1 sofer aditional. 
Clientul are obligatia sa nu instraineze nici unei alte personae care nu este trecuta in contract autoturismul inchiriat. In cazul in care, clientul incalca aceasta regula si este depistat, pierde contravaloarea garantiei.
Clientului/clientilor care au varsta cuprinsa intre 21 si 25 de ani se percep(e) o garantie suplimentara de 100 Euro fata de garantia corespunzatoare a autovehiculului de inchiriat.
Autoturismul se livreaza si se returneaza cu plinul facut. In cazul in care rezervorul nu este plin la returnare se va factura contravaloarea combustibilului lipsa calculat dupa estimarea locatorului.
Inchirierea autovehiculului este permisa doar pe teritoriul Romaniei, parasirea teritoriului Romaniei facandu-se doar cu acordul in scris al Locatorului.
Autoturismul inchiriat poate fi condus numai de catre Client, de soferiul secundar ca persoana mentionata in contract si de catre Locator.
Preturile de inchiriere sunt stabilite in Euro. Contravaloarea chiriei se factureaza in RON la cursul BNR + 1% . Plata se poate face cash , cu cardul, sau prin banca, la inceputul perioadei de inchiriere.
 
Acum pentru ca stii totul despre conditiile de inchiriere, plecam la drum ?
Inchiriaza o masina